Intolerancija na hranu


Biti zdrav, pored mnogo truda i odricanja od nezdravih zadovoljstava i loših navika, zahteva pre svega poznavanje svog tela, odnosno onoga šta mu prija, a šta ne. Sigurno ste primetili da Vam određena vrsta hrane ne prija, dok se nakon konzumiranja neke druge osećate tromo i bez energije. Neke poboljšavaju ili pak pogoršavaju zdravstveno stanje, a to možete saznati tek nakon testa intolerancije na hranu.

Test intolerancije na hranu, koji se obavlja u laboratoriji Lin Lab, mogo je određeniji od uopštenog testa prema krvnim grupama a rezultati koje dobijate važe isključivo za Vas. Pravilna ishrana nije ista za svakog čoveka. Potrebno je pridržavati se dobijenog jelovnika najmanje 3 meseca, a rezultati su vidni već nakon nekoliko nedelja. Nakon toga, uz konsultaciju sa lekarom, moguće je lagano uvesti u ishranu i neke od zabranjenih namirnica.

Oslobodićete se viška kilograma, dok će u Vašem telu nastati potrebni balans, oslobodićete se problema sa varenjem hrane, nadutosti, a dolazi i do smanjenja i ostalih zdravstvenih problema i neprijatnih simptoma, kao što su alergije, problemi sa kožom, glavobolje, hormonski poremećaji, nedostatak koncentracije, hronični umor i mnogi drugi. Pridržavanje jelovnika koji dobijete kao rezultat intolerancije na hranu, nikako ne znači gladovanje. Dozvoljene namirnice možete jesti u količini kojoj hoćete i spremati ih na omiljeni način. Brzo se javlja osećaj sitosti i nestaje želja za prekomernom količinom hrane.